Lumenpudottajia
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme Kanta-Hämeen alueelle ja pääkaupuseudulle hyvällä asenteella varustettuja

LUMITYÖNTEKIJÖITÄ

Etsimme toimeen tarttuvia ja korkeita paikkoja pelkäämättömiä lumityöntekijöitä kattojen kunnossapitoon.

Työ on keikkaluonteista. Tarpeet ilmaantuvat lyhyellä varoitusajalla ja töitä on tarjolla kohteesta riippuen päivästä viikkoon.

Työaika on 8 tuntia/pvä.  

Töiden onnistumisen kannalta odotamme hakijalta fyysistä kestävyyttä, tiimityöskentelytaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työtehtävässä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Ajokortti+oma auto helpottavat vaihtuviin kohteisiin kulkemista.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita meille pikaisesti hakemus tulemaan, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakemukset ja lisätietoja:

Essi Vasaramäki

Lisäpalvelu Kanta-Häme oy

essi.vasaramaki@lisapalvelu.net

050 5446691Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413777
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme