(Poistunut julkaisusta)

Lumenpudottajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Viihdytkö ulkotöissä ja pidät fyysisesti haastavista tehtävistä? Houkuttaisiko mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen? Tervetuloa ahkeraan joukkoomme Personalhusetille!


Haemme nyt asiakkaallemme reipashenkisiä LUMENPUDOTTAJIA Rovaniemelle.


Lumenpudottajana työskentelet pienissä tiimeissä kattokohteissa. Työtä tehdään arkisin kokopäiväisesti. Työt alkavat pikaisesti ja kestävät lumien sulamiseen saakka. Työtä tehdään siis melko keikkaluontoisesti eli työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelujen oheen!


Toivomme sinulta reipasta ja vastuullista työotetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ulkotöistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, ja olet yhteistyötaitoinen. Ajokortti ja oma auto ovat toivottavia, koska ne helpottavat työhön kulkemista. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on välttämätön. Jos sinulla on siis ruista ranteessa ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!


Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi haun alle. Toimi nopeasti, sillä täytämme keikkapoolin pikimmiten.


Heräsikö sinulla kysyttävää? Tiedustele tarvittaessa lisää Personalhusetin Jennikalta p. 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä