(Poistunut julkaisusta)

Lumenpudottajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Viihdytkö ulkotöissä ja pidät fyysisesti haastavista tehtävistä? Houkuttaisiko mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt reipashenkisiä LUMENPUDOTTAJIA / KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ Joensuuhun.

Lumenpudottajana työskentelet pienissä tiimeissä kattokohteissa sekä käsilumitöissä Joensuun alueella. Työtä tehdään arkisin kokopäiväisesti. Työt alkavat sääolosuhteiden muututtua ja kyseessä on usein muutaman viikon mittaisia projekteja. Työtä tehdään siis melko keikkaluontoisesti eli työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelujen oheen!

Toivomme sinulta reipasta ja vastuullista työ-otetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ulkotöistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, ja olet yhteistyötaitoinen. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä rohkeaa asennetta. Ajokortti ja oma auto ovat toivottavia, koska ne helpottavat työhön kulkemista. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on välttämätön. Jos sinulla on siis ruista ranteessa ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän oheen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi