Lumenpudottajia (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli korkeatkaan paikat eivät saa polviasi tutisemaan! Etsimme kuluvalle talvikaudelle 

LUMENPUDOTTAJIA

Tampereelle ja lähikuntiin!


Lumen pudotus tapahtuu käsin tehtävänä työnä lapion ja lumikolan avulla. Työt ajoittuvat aina lumitilanteen mukaan, ja lumenpudotustöiden ulkopuolella sinun on mahdollisuus tehdä käsilumitöitä aktiivisen lumitilanteen aikana. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta lumitöistä, sillä merkittävimmässä roolissa on motivaatiosi työhön. Työ on keikkaluontoista ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa aikaisiin aamuihin, niin arkena kuin viikonloppunakin.

Asiakasyrityksemme tarjoavat tehtävään valittavalle henkilölle kattavan perehdytyksen taatakseen puitteet sujuvaan ja turvalliseen työhön. Me asiakasyrityksen kanssa huolehdimme työntekijöille asianmukaiset varusteet ja kunnolliset työvälineet työn suorittamiseen. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! Kerrothan hakemuksessasi myös, mistä päivästä alkaen olet valmis aloittamaan työt. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikkoja jatkuvasti. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1267 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Tiia Pösö arkisin klo 8-16, p. 044 740 4504. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot