Lumenpudottajat, Joensuu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Viihdytkö ulkotöissä ja pidät fyysisesti haastavista tehtävistä? Houkuttaisiko mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen? Tervetuloa ahkeraan joukkoomme Personalhusetille!

Haemme nyt asiakkaallemme reipashenkisiä LUMENPUDOTTAJIA Joensuuhun.

Lumenpudottajana työskentelet pienissä tiimeissä kattokohteissa. Työtä tehdään arkisin kokopäiväisesti. Työt alkavat sääolosuhteiden muututtua ja kestävät talvisesongin ajan. Työtä tehdään siis melko keikkaluontoisesti eli työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelujen oheen!

Toivomme sinulta reipasta ja vastuullista työotetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ulkotöistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, ja olet yhteistyötaitoinen. Ajokortti ja oma auto ovat toivottavia, koska ne helpottavat työhön kulkemista. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on välttämätön. Jos sinulla on siis ruista ranteessa ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi haun alle. Toimi nopeasti, sillä täytämme keikkapoolin pikimmiten.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Tiedustele tarvittaessa lisää Personalhusetin Miialta p. 050 362 3984 tai Leeviltä p. 045 78817711.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1326266
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu