Lukkoseppä/turvatekniikan osaaja, LukkoLuket Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.12.2021

Asiakkaamme LukkoLuket Oy on Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen ja ABLOY-valtuutettu lukkoliike. Heidän tehtävänään on kehittää asiakkaiden omaisuuden turvaa. Heidän ammattitaitonsa perustuu pitkään osaamiseen ja jatkuvaan koulutukseen, joka tarkoittaa juuri sinun turvatarpeidesi kustannustehokasta ratkaisemista kaikilla turvallisuuden osa-alueilla – suunnittelusta toteutukseen. 

LukkoLuket Oy on alansa nopeimmin kasvava yksityisomisteinen lukitus- ja turvatekniikan toimija. LukkoLuketlaisia on jo yli 60 rautaista alan ammattilaista kuudella eri paikkakunnalla.

Lue lisää: www.lukkoluket.fi 


Etsimme asiakkaallemme toiminnan kovan kasvun myötä 

LUKKOSEPPÄÄ / TURVATEKNIIKAN OSAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.


Työnkuva sisältää mm. erilaisten mekaanisten ja sähköisten lukitusjärjestelmien korjaus-, huolto- ja asennustöitä.

Odotamme hakijoilta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö tai elektroniikka)
  • vähintään vuoden työkokemusta alalta
  • kykyä itsenäiseen tehokkaaseen asennustyöhön 
  • pitkäjänteisyyttä ja aktiivisuutta sekä halua sitoutua työhön
  • hyviä tiimityötaitoja

Arvostamme lisäksi

  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja nykyaikaisia viestintätaitoja
  • kokemusta muista turvallisuusalan järjestelmistä ja työtehtävistä
  • alan tuote- ja järjestelmätuntemusta (mm. Abloy, iLOQ)

Asiakkaamme tarjoaa vakituisen työpaikan menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä, asianmukaiset työkalut tehtävien suorittamiseen sekä osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä. Tarvittaessa asiakkaamme auttaa myös asunnon etsimisessä, joten hae rohkeasti kauempaakin!

Palkkaus on sovittavissa osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt aloitetaan sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera jo tänään alla olevan linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1175 

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 rekrytoinnista vastaava Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Aleksi Aalto, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot