(Poistunut julkaisusta)

Lukkoseppä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme AM Lukkoasemalle suorarekrytointina lukkoseppää Tampereelle. AM Lukkoasemalla on AAA-luottoluokitus ja yritykselle on myönnetty Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit vuonna 2018.


Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vastuullinen ja luotettava työntekijä, jolle oviautomatiikka ei ole vieras käsite. Sinulla tulee olla halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoa lukitusjärjestelmien parissa. Työturva- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Asiakaskohteet ovat pääosin rakennustyömaita sekä asuin- ja toimitilakiinteistöjä. Työ on itsenäistä työtä vaihtelevissa kohteissa. Työkohteisiin liikutaan yrityksen autolla, joten tehtävät vaativat ajokorttia.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- soveltuvaa koulutusta: esim. lukkoseppä, sähkö-, elektroniikka- tai automaatioasentaja
- teknistä osaamista ja erinomaisia kädentaitoja
- ymmärrystä mekaanisista ja sähköisistä lukitusjärjestelmistä
- heikkovirran tuntemusta
- kytkentäkaavioiden lukutaitoa
- perustaitoja puun ja metallin työstämisestä
- ajokorttia ja nuhteetonta taustaa


Tarjoamme:
Tarjoamme hyvän, kokemukseen ja osaamiseen perustuvan palkan. Kyseessä on päivätyö, päivittäinen työaika klo 8-16 tai 7-15. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kyseessä on suorarekrytointi, jolloin työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.
 

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit lukkosepän työtehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen mira.salomaa@workpower.fi. Mikäli kiinnostuit lukkosepän työtehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta. Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenköt asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen puh. 040 676 2121 tai HR-konsultti Mira Salomaa puh. 045 132 0405.


Lisätietoja tehtävästä antavat:


HR-konsultti Mira Salomaa / mira.salomaa@workpower.fi / puh. 045 132 0405

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi / puh. 040 676 2121

Avainsanat: lukkoseppä, lukkoasentaja, sähköasentaja, kokoaikatyö