(Poistunut julkaisusta)

Lukkoseppä / sähköasentaja AM Lukkoasemalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme AM Lukkoasemalle suorarekrytointina sähköalan osaajaa lukkosepän työtehtäviin Vantaalle. AM Lukkoasemalla on AAA-luottoluokitus ja yritykselle on myönnetty Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit vuonna 2018.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vastuullinen ja luotettava työntekijä, jolle oviautomatiikka ei ole vieras käsite. Sinulla tulee olla halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoa lukitusjärjestelmien parissa. Työturva-ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Työn kuvaus

Työssä asennat, korjaat ja huollat lukkoja asuin- ja liikekiinteistöissä pääkaupunkiseudulla. Työ on itsenäistä työtä vaihtelevissa kohteissa. Työkohteisiin liikutaan yrityksen autolla, joten tehtävät vaativat ajokorttia.

Työssä menestyminen edellyttää:

- työhön soveltuvaa koulutusta: esim. lukkoseppä, sähkö-, automaatio-, elektroniikka-asentaja tai automekaanikko

- hyvää teknistä osaamista ja erinomaisia kädentaitoja

- erinomaista ymmärrystä sähköalalta

- kytkentäkaavioiden lukutaitoa

- ajokorttia ja nuhteetonta taustaa

Tarjoamme

Tarjoamme motivoivan, kokemukseen ja osaamiseen perustuvan palkan. Kyseessä on päivätyö, päivittäinen työaika klo 8-16 tai 7-15. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. AM Lukkoasema tarjoaa työntekijöillensä kattavat työsuhde-edut ja panostaa henkilöstönsä työhyvinvointiin.

Kyseessä on suorarekrytointi, jolloin työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Hakuprosessi

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat Workpower Oy:n kautta, mutta työllistyt suoraan AM Lukkoasemalle vakituiseen työsuhteeseen. Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi