(Poistunut julkaisusta)

Lukkoseppä, Pirkanmaan Käyttölukko Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Asiakkaamme Pirkanmaan Käyttölukko Oy on vuonna 1988 perustettu turvajärjestelmien suunnittelu- ja asennusliike, jolla on toimintaa koko Suomen alueella. Yritys on Suomen Yrittäjien ja Turvaurakoitsijaliiton jäsen sekä Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike. Käyttölukko tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja kattaen niin suunnittelun, asennuksen, huollon kuin tukitoiminnotkin. Lue lisää asiakkaastamme osoitteessa www.kayttolukko.fi. 

Etsimme heille nyt kasvun myötä laatutietoista ja alasta motivoitunutta

LUKKOSEPPÄÄ.

Työnkuva sisältää alkuun Pirkanmaan alueen rakennustyömailla olevien ovien helotusta. Pääset tällä työvaiheella ns. taloon sisään ja pikkuhiljaa tehtävänkuvasi laajenee. Työnkuvasi yrityksessä tulee olemaan monipuolinen, teet erilaisten mekaanisten ja sähköisten lukitusjärjestelmien korjaus-, huolto- ja asennustöitä.

Odotamme sinulta:

 • hyviä kättentaitoja, työkalujen tuntemusta
 • kiinnostusta oppia uutta sekä potentiaalia kehittyä 
 • kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä
 • reipasta, kuuntelevaista ja tekevää asennetta
 • asiakaspalveluhenkisyyttä
 • pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön

Tärkeintä on, että sinulla on hyvä asenne, halu oppia lukkoasennusalaa ja kykyä joustaa.
Edellytämme nuhteetonta taustaa, työssä tarvitaan turvasuojaajakortti.

Hyvä koulutustausta on esimerkiksi ajoneuvosasentaja, sähkö- tai elektroniikka-asentaja, koneenasentaja tai muu vastaava. Yritykseen on aiemminkin työllistynyt ammatinvaihtajia hyvällä menestyksellä! Katsomme eduksi myös autojen ja muiden laitteiden rassailun vapaa-ajalla.

Tehtävään tarvittava ”täsmäperehdytys" järjestetään yrityksen toimesta. Mestarin mukana opit varmasti. Työskentelyalueena toimii Pirkanmaan alue, mutta välillä työskentelet myös kauempana eli valmius liikkumiseen on oltava. Sinulla on oma auto, jolla liikut Pirkanmaan alueella. Pidemmillä matkoilla liikutaan huoltoautolla. 

Tarjoamme sinulle:

 • työpaikan erittäin menestyvässä yrityksessä
 • asianmukaiset työkalut tehtävien suorittamiseen 
 • osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssäsi
 • hyvän palkan aloittelijallekin
 • työnantajan edut, mm. EasyFit -kortti
 • mielenkiintoisen toimialan ja tehtävän, joka ei maailman muuttuessa katoa, kehittyy vain!

Työ on kokoaikaista päivätyötä (37,5 h/vk) klo 8-16, mutta joustavuus on tärkeää työn paikoin ruuhkautuessa. 

Työ on alkuun vuoden määräaikainen työsuhde, jonka aikana työ opitaan käytännössä. Tämän jälkeen on mahdollisuus vakinaistua yritykseen. Työsuhde alkaa suoraan asiakasyrityksessämme.

Palkkaus on sopimuksen mukainen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt aloitetaan heti tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytä hakemus jo tänään! Hakemuksen voit lähettää alla olevan linkin kautta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Lisätietoja arkisin klo 8-16 antaa rekrytoinnista vastaava Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=174 


”Tervetuloa meille Käyttölukko Oy:lle töihin, tarjoamme turvallisen, kasvavan ja vakavaraisen yrityksen ja työpaikan, vastuuta ja vapautta, hyvän perehdytyksen tehtäviin sekä hyvän hengen tehdä töitä”. 

-Yksikön johtaja Janne Lilja


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.