Lukkoseppä junior, Pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022
Haemme turvallisuusalan asiakkaallemme junior tason

LUKKOSEPPÄÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pääkaupunkiseudulle.

Työhösi kuuluu lukkosepän monipuoliset työt mielenkiintoisessa ja kasvavassa turvallisuusalan yrityksessä. Työssäsi asennat erilaisia lukkoja ja lukitusmekanismeja uudisrakennuskohteisiin. Toivomme sinulta ainakin aluksi oman auton käyttömahdollisuutta. Sinulla ei saa olla rikosrekisteriä. Rehellisyys ja luotettavuus kuvaavat perusarvojasi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

Toivomme sinulta jonkin verran kokemusta lukkosepän töistä. Mikäli lukkosepän työkokemusta ei löydy, asiakas on myös valmis kouluttamaan hyvällä asenteella ja kädentaidoilla varustetun kaverin osaksi heidän tiimiään. Eduksi katsotaan mm. työkokemus: sähkötöistä, puusepän töistä, sekä kone- ja metallitöistä. Kaikki kokemus rakennustyömaaympäristöstä on myös plussaa. Tärkeintä on se, että sinulla on aitoa intoa ja mielenkiintoa turvallisuusalaa ja lukkosepän töitä kohtaan, sekä halu oppia uutta


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallamme sekä mahdollisuuden kehittyä lukkoalan ammattilaiseksi. Tässä on hieno tilaisuus päästä osaksi kasvavaa ja menestyvää yritystä, jossa työntekijät viihtyvät kymmeniä vuosia!


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksesi nopeasti alla olevan linkin kautta.

Lisätietoa tehtävästä antaa Valtti Henkilöstöratkaisuilla Elina Romppanen, elina@valttiratkaisut.fi


Lisätietoja

Elina Romppanen
HR-konsultti

Valtti Henkilöstöratkaisut Oy || Keskustori 1 A 2, 33100 Tampere
050 555 0366 || vaihde 010 320 3920
elina@valttiratkaisut.fi || www.valttiratkaisut.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot