(Poistunut julkaisusta)

Lukitus- ja turvalaiteasentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Etsitkö vakituista työtä lukitusalalta? Kiinnostaisiko sinua myös turvalaiteasennukset? Meillä voisi olla sinulle työpaikka!
 
Haemme nyt KOKENUTTA LUKITUS- JA TURVALAITEASENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Raaheen.
 
Asiakkaamme Raahen Lukko tarjoaa lukitus- ja turvatekniikan ratkaisuja yrityksille ja yksityisasiakkaille. Palveluntarjonnan voimakkaan kasvun vuoksi etsimme heille nyt lukitus- ja turvalaiteasentajaa. Tehtävässä työskentelet Raahessa ja lähialueilla vaihtelevissa lukitus- ja turvajärjestelmien huolto-, ylläpito- ja asennustehtävissä.
 
Mitä odotamme työntekijältä? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi oikealla asenteella ja suoritat työt huolellisesti ja luotettavasti. Tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus esimerkiksi teknisestä kiinteistönhoidosta on sinulle eduksi. Edellytämme sinulta kuitenkin aikaisempaa kokemusta lukitus- ja/tai turvalaitejärjestelmistä. Lisäksi sinulla tulee olla B-ajokortti ja työturvallisuuskortti. Työssä tarvitset myös Abloy-valtuuskorttia sekä turvasuojaajakorttia, joiden hankinnassa sinua voidaan tarvittaessa avustaa.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä turvallisuusalalle kehittyvään, vakavaraiseen ja yksityisomisteiseen yritykseen, jossa saat käyttöösi alueen parhaimman porukan tuen sekä nykyaikaisimmat työvälineet asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseen. Lisäksi saat käyttöösi yrityksen tuotantoauton. Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi sekä osaamistasi omien mielenkiinnonkohteiden mukaisesti. Tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä.
 
Täytä hakemuksesi viimeistään 11.11.2018. Voit liittää mukaan myös CV:n sekä vapaamuotoisen hakemuksen. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Löydät meidät nyt myös Facebookista ja Instagramista, seuraa meitä: @personalhusetoulu 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi
 
Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi