Lukitus- ja turvajärjestelmäasentajia sekä projektinvetäjiä
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 90 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Haemme lukitus- ja turvajärjestelmäasentajia Tampereelle, Jyväskylään, Poriin ja pääkaupunkiseudulle sekä projektinvetäjiä pääkaupunkiseudulle vakituisiin työsuhteisiin Certegoon!

Jos olet lukitus- ja turvajärjestelmien ammattilainen, haluat kehittyä yhä paremmaksi ja innostut haasteista, laita meille hakemuksesi rohkeasti tulemaan! CERTEGOssa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnassa vaativissa ja mielenkiintoisissa lukitus-, turvajärjestelmä- ja oviautomaatioprojekteissa sekä projektinvetäjänä niiden vetotehtävissä.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

  • asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • aiempaa työkokemusta lukitus- ja/tai turvajärjestelmien ja/tai oviautomaation asennustehtävistä
  • kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Haemme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja vastuullisesti toimivaa ammattilaista. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta. Lisäksi viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua sekä kehittää omaa urapolkuasi Certegossa, ja näin ollen laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Saat myös käyttöösi ePassin kattavat liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Lukitus- ja turvajärjestelmäasentaja” TAI ” projektinvetäjä pääkaupunkiseutu” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 30.1.2020 mennessä. Mainitsethan hakemuksella myös haetko Porin, Jyväskylän, pääkaupunkiseudun vai Tampereen avointa asentajapaikkaa.

Paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana.

Katso tarkemmat ilmoitukset:
Asentaja Tampere
Asentaja Jyväskylä
Asentaja Pori
Asentaja Pk-seutu
Projektinvetäjä, Pk-seutu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1325998
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Pori, Tampere
  • Lisätietoja antaa: rekrytointi@certego.fi