(Poistunut julkaisusta)

Lukiosihteeri, Tikkurilan lukio
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Tikkurilan lukio

Valkoisenlähteentie 53, 01380 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2020 - 


Tikkurilan lukioon haetaan lukiosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 2.1.2020 alkaen.

Tikkurilan lukio on eräs Suomen suurimmista päivälukioista. Opiskelijamäärämme on noin 1220 mukaan lukien kansainvälinen IB Diploma Programme. Opettajia päivälukion puolella on noin 65. Vantaan aikuislukio on osa Tikkurilan lukiota. Toimimme hyvin varustellussa vuonna 2002 valmistuneessa koulurakennuksessa.

Tikkurilan lukiossa päivälukion puolella työskentelee kaksi lukiosihteeriä mukaan lukien haussa oleva. Lukiosihteerin toimenkuvaan kuuluu monia erilaisia opiskelijahallintoon, yleishallintoon sekä asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Etsimme nyt innokasta, joustavaa, yhteistyökykyistä ja opiskelijoiden kanssa erinomaisesti toimeentulevaa toimistotyön ammattilaista. Toivomme sinun hallitsevan yleisimpien toimisto-ohjelmien käytön ja olevan valmis opettelemaan uusien ohjelmien käyttöä.


Tikkurilan lukio sijaitsee lähellä Hiekkaharjun ja Tikkurilan asemia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarkempia tietoja lukiostamme löydät kotisivuiltamme.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto

Luemme eduksi: englannin kielen taito

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti 

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori, va. Heikkilä Marianne

043 825 4071

kirsi.heikkila1@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.