(Poistunut julkaisusta)

Lukion virka-apulaisrehtori, Lumon lukio
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Lumon lukio

Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 -


Tervetuloa edistämään ja kehittämään lukiomaailman arkea Suomen neljänneksi suurimpaan kaupunkiin, loistavien kulkuyhteyksien äärelle. Haemme nyt rehtorin työpariksi Vantaan Lumon lukioon uuteen vakanssiin virka-apulaisrehtoria. 

Lumon lukiossa työskentelee vajaa 40 päätoimista opettajaa. Lukio on noin 600 opiskelijan yleislukio, jossa voi painotetusti opiskella luovia opintoja sekä kestävän kehityksen opintoja. Lukion yhteydessä toimii myös perusopetuksen lisäopetuksen ryhmä sekä maahanmuuttajille tarkoitettu lukioon valmistava LUVA-ryhmä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset vastaamaan Lumon lukion kurssitarjottimen suunnittelusta ja toteutuksesta. Pääset myös organisoimaan ylioppilaskirjoitusten järjestelyjä. Vastaat myös lukion talouden suunnittelusta ja seurannasta, turvallisuusasioista sekä hankinnoista.

Tehtävässä tarvitaan hyviä ihmissuhde -ja tiimityötaitoja. Olet kehittämishakuinen rakentava työyhteisön jäsen, etkä pelkää haastaviakaan tilanteita. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen oman työsi kehittäjä.

Virka-apulaisrehtorina vastaat myös lukion henkilöstön rekrytoinnista ja palkkaamisesta delegointipäätösten mukaisesti, yhteistyössä rehtorin kanssa. Olet mukana järjestämässä ja osallisena lukion verkottumis- ja kumppanuushankkeissa.

Muihin tehtäviisi lukeutuvat mm. tilojen käytön ja kunnossapidon koordinointi sekä muut erikseen sovittavat lukiomaailman arkeen liittyvät tehtävät.

Virkaan valittavalta edellytämme lukiomaailman tuntemusta ja kokemusta vastaavankaltaisista tehtävistä. Arvostamme hyviä tieto- ja viestintätekniikan taitoja sekä digitaalisten oppimisympäristöjen tuntemusta.

Lukion opetus järjestetään Lumon monitoimikeskuksessa, jossa toimivat myös kirjasto ja nuorisotoimi. Suuri liikuntahalli palvelee iltaisin ja viikonloppuisin myös lukuisia urheiluseuroja. Tanssisali sekä kamppailulajien sali tarjovat erinomaiset puitteet lukion liikunta- ja ilmaisutaidon kursseille. Lumosali, reilun 300-hengen auditorio, toimii lukion teatterikurssien harjoittelunäyttämönä. Lumon lukioon on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet junalla (Korson asema) ja busseilla; pysäköintihalli tarjoaa paikan omalle autolle. 

Tervetuloa aktiiviseen ja vireään joukkoomme!

Videohaastattelua saatetaan käyttää osana rekrytointiprosessia. Rekrytointiprosessiin sisältyy mahdollisesti erillinen henkilöarviointi.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  Lukiomaailman tuntemusta ja kokemusta vastaavankaltaisista tehtävistä sekä opetushallinnon tutkintoa.

Luemme eduksi: Arvostamme hyviä tieto- ja viestintätekniikan taitoja sekä digitaalisten oppimisympäristöjen tuntemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Ari Ranki, toisen asteen koulutuksen johtaja

050 314 5378
ari.ranki@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 9-15

tai
 
Marianna Sydänmaanlakka, Lumon lukion rehtori

050 312 4447
m.sydanmaanlakka@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 9-15


 Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
 
 Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.