(Poistunut julkaisusta)

Lukion rehtori / Tampereen teknillinen lukio
Tampereen teknillinen lukio

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Tampereen kaupungin lukiot ovat opintotarjonnaltaan monipuolisia ja vetovoimaisia oppilaitoksia. Lukiokoulutuksen kokonaisuus sisältää sekä nuorten että aikuisten lukiokoulutuksen, oppivelvollisuusiän ylittäneiden perusopetuksen sekä lukioon valmentavan koulutuksen. Lukio-opetusta järjestetään kuudessa päivälukiossa ja yhdessä aikuislukiossa. Tampereen kaupungin lukioilla on viisi valtakunnallista erityistehtävää: kuvataide ja design, urheilu, luonnontieteet, musiikki ja musiikkiteatteri sekä englanninkielinen IB-opetus. Koulutuksen järjestäjän omia opetussuunnitelmallisia painotuksia ovat matematiikka-tekniikka, Eurooppa-linja ja viestintälinja sekä syksyllä 2021 aloittava skeittilinja. Tutkintoon tähtääviä opiskelijoita kaupungin päivälukioissa on noin 3500 ja aikuislukiossa 500. Lukiokoulutuksen henkilöstömäärä on kokonaisuudessaan noin 300.

Tampereen teknillinen lukio on profiloitunut opetussuunnitelmallisesti matematiikkaan ja tekniikkaan. Lukio on tehnyt pitkään tiivistä yhteistyötä Tampereen yliopiston Hervannan kampuksen ja ammatillisen koulutuksen kanssa. Teknillisen lukion rakennus sijaitsee nykyaikaisissa vuonna 2014 valmistuneissa tiloissa Tredun Hepolammin kampuksella ja yhdistelmäopintojen järjestämisellä on pitkät perinteet.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen lukion rehtoria 1.9.2021 alkaen. Viran hoito alkaa viransijaisuutena 1.8.2021.

Rehtorin tehtävänä on johtaa lukion strategista ja pedagogista toimintaa, suunnittelua ja kehittämistä taloudellisesti ja toiminnallisesti tarkoituksenmukaisella tavalla. Rehtori toimii kaupungin lukioiden rehtoritiimissä sekä seudun rehtorien verkostossa.

Tehtävä edellyttää opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 2. luvun mukaista rehtorin kelpoisuutta.

Eduksi luetaan lukiokoulutuksen hyvä tuntemus ja kokemus oppilaitoksen johtamisesta sekä valmius toimia seudullisissa ja valtakunnallisissa yhteistyöverkostoissa. Arvostamme kokemusta opetuksen kehittämisestä, itsenäisestä talouden hallinnasta sekä henkilöstöjohtamisesta.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi mahdollisimman tarkasti ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Noudatamme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa lukiokoulutuksen johtaja Jorma Suonio, puh. 050 330 2078, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 25.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa lukiokoulutuksen johtaja Jorma Suonio, puh. 050 330 2078, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.