(Poistunut julkaisusta)

Lukion opinto-ohjauksen lehtori
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Lukion opinto-ohjauksen lehtori

Työavain 3-1837-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 22.01.2019 kello 15:45
Haukilahden lukio , Tekniikantie 3 02150 ESPOO
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Suomenkielisen opetuksen tulosyksikkö
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Haukilahden lukio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Otaniemessä Aalto-yliopiston kampuksella. Opiskelijoita meillä on n. 400. Haukilahden lukiossa toimii myös urheilulinja. Haukilahden lukio toteuttaa ns. Koulu palveluna-mallia, jossa lukio käyttää opetuksessaan Aalto-yliopiston tiloja ja resursseja. Teemme laajamittaista yhteistyötä eri tieteenalojen kanssa (mm. tekniikan, yhteiskuntatieteiden ja taiteen kanssa). Aalto-yliopisto on meidän merkittävin yhteistyökumppani. Haemme Haukilahden lukioon opinto-ohjauksen lehtoria. Odotamme häneltä laajaa ohjauksen tuntemusta ja ammattitaitoa erityisesti henkilökohtaisessa ohjauksessa. Korkeakouluyhteistyön tuntemus ja halua kehittää sitä katsotaan eduksi. Palvelussuhde alkaa elokuussa 2019


Kelpoisuusvaatimus: Lukion opinto-ohjauksen lehtorin kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto aineenopettajan koulutusohjelmasta ja missä aineissa on opetettavan aineen opinnot ja opintoviikkojen määrä. Jos tutkinto ei ole aineenopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta virkaan kuuluvien aineiden vastaavuustodistuksesta ja todistus opettajan pedagogisista opinnoista. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme : -erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja -erilaisten sähköisten järjestelmien sujuvaa käyttöä -valmiutta ja halukkuutta tehdä yhteistyötä mm. yritysten ja toisen/korkeamman asteen oppilaitosten kanssa. -monipuolista kokemusta opinto-ohjauksesta eri kouluasteilla ja halu kehittää itseään opinto-ohjaajana. -monipuolisten ohjausmenetelmien hallintaa. -halukkuutta kehittää urheilijoiden ohjausta. -halukkuutta rakentaa lukion yhteisöllisyyttä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala:


Espoossa on 11 suomenkielistä lukiota. Jokainen espoolainen lukio on laadukas yleislukio, jossa on lisäksi erityistehtävä, painotus tai linja. Espoon lukioissa opiskelee n. 4300 opiskelijaa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Rehtori Pekka Piri
050-5906327
pekka.piri@espoo.fi

Opinto-ohjaaja Antti Humalamäki
043-8255197
antti.humalamaki@espoo.fi