(Poistunut julkaisusta)

Lukion opinto-ohjauksen lehtori, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Lukion opinto-ohjauksen lehtori, sijaisuus

Työavain 3-1684-18
Määräaikainen virkasuhde alkaen 27.02.2019 (päättyy 01.06.2019)
Hakuaika päättyy 16.01.2019 kello 15:45
Kaitaan lukio , Iivisniementie 1 02260 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Lukiot
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Lukion opinto-ohjaajan sijaisuus Kaitaan ja Olarin lukioissa. Työaika jaetaan yksiköiden kesken. Tehtävänä Olarissa 1. vuositason ohjaus ja Kaitaan lukiossa 3. vuositason ohjaus. Ohjattavia yhteensä noin 250. Tämän lisäksi muut sovitut tehtävät. Kaitaan ja Olarin lukiot ovat molemmat noin neljänsadan opiskelijan ja 30 opettajan lukioita. Kaitaan lukio sijaitsee Espoon Iivisniemessä, Olarin lukio osoitteessa Olarinniityntie 4.


Kelpoisuusvaatimus: Lukion opinto-ohjaajan lehtorin kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto aineenopettajan koulutusohjelmasta ja missä aineissa on opetettavan aineen opinnot ja opintoviikkojen määrä. Jos tutkinto ei ole aineenopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta virkaan kuuluvien aineiden vastaavuustodistuksesta ja todistus opettajan pedagogisista opinnoista. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus


Espoossa on 11 suomenkielistä lukiota. Jokainen espoolainen lukio on laadukas yleislukio, jossa on lisäksi erityistehtävä, painotus tai linja. Espoon lukioissa opiskelee n. 4300 opiskelijaa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Harri Henttonen
0505165207

Kaisa Tikka
0503525230