Lukion opinto-ohjauksen ja maantieteen lehtori, Kaitaan lukio
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haettava on lukion opinto-ohjauksen ja maantieteen lehtorin tehtävä Kaitaan lukiossa. Tehtävässä vastaat lukion opinto-ohjauksesta yhdessä toisen päätoimisen opinto-ohjaajan kanssa. Ohjattavana on opiskelijoita ja ryhmiä kaikilta vuositasoilta siten, että ohjattavien määrä on enintään 250 opiskelijaa. Opinto-ohjaajan tehtävien lisäksi tehtävään kuuluu noin 5-6 maantieteen kurssin opettaminen vuosittain.

Koulun nimi ja osoite: Kaitaan lukio, Iivisniementie 1, 02260 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Lukion opinto-ohjauksen ja maantieteen lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä vahvaa motivaatiota työn kehittämiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista opetettavissa aineissa sekä opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista.

Kaitaan lukio on yli 400 opiskelijan ja noin 30 opettajan perinteinen espoolainen lukio. Lukiomme sijaitsee Espoon Iivisniemessä. Vuonna 2023 lukiomme siirtyy toimimaan uusiin tiloihin Matinkylään Ison Omenan läheisyyteen. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä suunnittelemaan uuden lukion toimintaa sekä luonnontiedeopetusta yhdessä osaavien kollegoiden kanssa.

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota. Kaikissa Espoon lukioissa on laadukas yleislinja sekä osassa lukiolinja, painotus tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä erityinen koulutustehtävä. Kahdessa lukiossa on myös valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 5200 opiskelijaa. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot