(Poistunut julkaisusta)

Lukion musiikin lehtorin viransijaisuus, Martinlaakson lukio
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Martinlaakson lukio

Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 30.09.2019 - 31.12.2019


Martinlaakson lukiossa on täytettävänä musiikin lehtorin viransijaisuus ajalle 30.9. - 31.12.2019.  Tehtävä jatkuu mahdollisesti  myös kevätlukukauden 2020. 

Martinlaakson lukio on 475 opiskelijan ja 30 opettajan viihtyisä ja virkeä lukio, joka sijaitsee Länsi-Vantaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella kehäradan lähellä. Modernit ja valoisat tilamme MERCURIA-talossa mahdollistavat toimivan oppimisympäristön ja erinomaiset työskentelyolosuhteet Martsarin hengessä. Martsarin painopistealueita ovat LUMA-aineet (ma, fy, ke, bi ja ge / valtakunnallinen erityistehtävä) sekä draama ja teatteri (linja). Laajan kurssivalikoiman ansioista myös yleislinjan opiskelijat voivat laatia erittäin monipuolisen opiskeluohjelman.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Arvostamme joustavaa, opiskelijalähtöistä työskentelyotetta, monipuolista pedagogista osaamista sekä kykyä ja halua työskennellä osana opettajatiimiä. Lisäksi edellytämme opetettavien aineiden ja uuden opetussuunnitelman mukaisten työmenetelmien vankkaa hallintaa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja avointa otetta työskentelyyn. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää monipuolisia musiikillisia taitoja, kokemusta musiikkiesitysten valmistamisesta sekä kuoron johtamisesta.

Luemme eduksi: Arvostamme kokemusta opetustyöstä lukiossa sekä suomalaisen koulujärjestelmän tuntemusta. Sijaisuuteen kuuluu muutamia kursseja draamaopetusta lukiossa, joten luemme eduksi myös draama- ja teatterialan kokemuksen ja / tai koulutuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:

Rehtori  Salme Sulander

043 825 7199

salme.sulander@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma - pe 8.00 - 16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.