(Poistunut julkaisusta)

Lukion matematiikan päätoiminen tuntiopettaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Lukion matematiikan päätoiminen tuntiopettaja

Työavain 3-853-19
Määräaikainen virkasuhde alkaen 06.08.2019 (päättyy 27.09.2019)
Hakuaika päättyy 23.05.2019 kello 15:45
Kuninkaantie lukio , Kaivomestarinniitty 2 02770 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Lukiot
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Kuninkaantien lukiossa on 540 opiskelijaa. Toimimme Espoon keskuksessa Kaivomestarin kiinteistössä. Lukioomme otetaan hiukan aiempaa enemmän opiskelijoita ja etenkin fysiikan ja kemian opetusryhmiä on lisätty valintojen lisääntymisen vuoksi. Tämän vuoksi tarvitsemme määräaikaisen päätoimisen tuntiopettajan jaksoon 1 eli ajaksi 6.8.2019 - 27.9.2019. Opetettavana pääosin MAY1-kurssin opetusryhmiä.


Kelpoisuusvaatimus: Lukion matematiikan lehtorin kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto aineenopettajan koulutusohjelmasta ja missä aineissa on opetettavan aineen opinnot ja opintoviikkojen määrä. Jos tutkinto ei ole aineenopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta virkaan kuuluvien aineiden vastaavuustodistuksesta ja todistus opettajan pedagogisista opinnoista. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä erittäin hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja matematiikan opetuksessa käytettävien ohjelmistojen tuntemusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: KokopäivätyöLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Rehtori Merja Rytsy
0505706136
merja.rytsy@espoo.fi