Lukion matematiikan lehtori, Kaitaan lukio
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Etsimme Kaitaan lukioon osaavaa ja innostavaa opettajaa lukion matematiikan opetukseen. Tehtävässä vastaat pääosin lyhyen matematiikan opetuksesta sekä lyhyen oppimäärän kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä. Tehtävään voi kuulua myös pitkän oppimäärän opetusta. Tehtävässä edellytetään vahvaa osaamista opetettavissa aineissa, voimassa olevien lukion opetussuunnitelmien tuntemusta, oppiaineen opetuksen kehittämistä sekä tahtoa tehdä sitä yhteistyössä kollegoiden kanssa. Hakemallamme opettajalla on kykyä ja halua opiskelijoiden tarpeiden huomioimiseen ja oman opetuksen suuntaamiseen näiden tarpeiden mukaisesti. Odotamme valittavalta aktiivista ja oma-aloitteista osallistumista lukion toiminnan kehittämiseen yhdessä muun työyhteisön kanssa. Hyvät tietotekniset taidot ovat tehtävässä välttämättömät.

Kaitaan lukion on 480 opiskelijan lukio Espoon Iivisniemessä. Lukiollemme valmistuu uusi ja moderni lukiorakennus Espoon Matinkylään Ison Omenan läheisyyteen vuonna 2023. Samalla lukio kasvaa noin 900 opiskelijan oppilaitokseksi ja lukion nimi vaihtuu Matinkylän lukioksi. Haettavana oleva tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä suunnittelemaan uuden lukion toimintaa sekä opetusta yhdessä osaavien kollegoiden kanssa. Kaitaan lukion opettajakunta on työhyvinvointikyselyn mukaan motivoitunutta ja panostaa työhönsä. Lukiomme on pitkään menestynyt lukiovertailuissa, joissa verrataan oppimistuloksia opiskelijoiden lähtötasoon.

Koulun nimi ja osoite: Kaitaan lukio, Iivisniementie 1, 02260 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2022

Kelpoisuusvaatimus: Lukion matematiikan lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kelpoisuutta tietotekniikan opetukseen.

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota, ja ne tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja lukiokoulutuksen opiskelijoille. Kaikissa Espoon lukioissa on yleislinja ja lisäksi niissä on erilaisia painotuksia, linjoja tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämiä erityistehtäviä, jotka vaikuttavat mm. opintojaksojen tarjontaan. Painotuksiin ei ole erillisiä valintakriteereitä. Sen sijaan lukiolinjojen ja erityislukioiden opiskelijavalinnassa noudatetaan erillisiä valintakriteereitä. Kahdessa lukiossa on myös lukiokoulutuksen valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 6000 opiskelijaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547170
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo