(Poistunut julkaisusta)

Lukion matematiikan ja fysiikan lehtori
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Lukion matematiikan ja fysiikan lehtori

Työavain 3-1692-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 22.01.2019 kello 15:45
Leppävaaran lukio , Veräjäpellonkatu 10 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Lukiot
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Lukion matematiikan ja fysiikan lehtorin tehtävät. Palvelussuhde alkaa elokuussa 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Lukion matematiikan ja fysiikan lehtorin kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto aineenopettajan koulutusohjelmasta ja missä aineissa on opetettavan aineen opinnot ja opintoviikkojen määrä. Jos tutkinto ei ole aineenopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta virkaan kuuluvien aineiden vastaavuustodistuksesta ja todistus opettajan pedagogisista opinnoista. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään lukiokokemusta, perehtyneisyyttä sähköiseen oppimiseen sekä sähköisiin kokeisiin.

Arvostamme hyviä ihmissuhdetaitoja sekä kykyä kohdata erilaisuutta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus


Espoossa on 11 suomenkielistä lukiota. Jokainen espoolainen lukio on laadukas yleislukio, jossa on lisäksi erityistehtävä, painotus tai linja. Espoon lukioissa opiskelee n. 4300 opiskelijaa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Rehtori Ismo-O. Kjäldman
09 816 44634
ismo-olav.kjaldman(@)espoo.fi