(Poistunut julkaisusta)

Lukion matematiikan ja fysiikan lehtori, Otaniemi
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Haemme matematiikan ja fysiikan lehtoria Otaniemen lukioon. Opetettavia kursseja voi olla sekä lyhyessä että pitkässä matematiikassa. Fysiikan kurssit vaihtelevat vuosittain ainetiimin sisällä.

Koulun nimi ja osoite: Otaniemen lukio, Tietotie 6

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Lukion matematiikan ja fysiikan lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään taitoa ja kokemusta lukiokurssien opettamisesta. Edellytämme erityisen hyviä vuorovaikutustaitoja sekä mafy ohjelmien käyttötaitoa sekä taitoa toimia yhdessä ainetiimin muiden opettajien kanssa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme erityisiä valmiuksia olla mukana matematiikan ja luonnontieteen erityislukion kehittämisessä. Kokemusta kokeellisesta työskentelystä erityisesti fysiikassa. TVT-taitoja, joita voitaisiin hyödyntää koko lukion hyödyksi.

Otaniemen lukio on tällä hetkellä Espoon suurin lukio, jossa opiskelee noin 1000 opiskelijaa. Otaniemen lukiossa on tasokas yleislinja, matematiikka- ja luonnontieteen erityislukio sekä teatterin ja median linja. Lisäksi lukiollamme on valtakunnallinen luonnontieteen kehittämistehtävä. Kurssitarjottimessamme on laaja valikoima myös soveltavia kursseja mafy aineissa.

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota. Kaikissa Espoon lukioissa on laadukas yleislinja sekä osassa lukiolinja, painotus tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä erityinen koulutustehtävä. Kahdessa lukiossa on myös valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 5200 opiskelijaa.