(Poistunut julkaisusta)

Lukion luma-aineiden päätoiminen tuntiopettaja, Espoonlahden lukio
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haemme Espoonlahden lukioon päätoimista (20 vvt.) luma-aineiden opettajaa. Tehtävään kuuluu opiskelijoiden tukeminen matemaattisissa aineissa. Tukitoimia voi olla mm. tukiopetuksen antaminen, laskupajan pitäminen, samanaikaisopettajan toimiminen ja etäopetus. Tehtävään sisältyvät oppiaineet määräytyvät valitun osaamisen perusteella.

Koulun nimi ja osoite: Espoonlahden lukio, Opettajantie 3, Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa marraskuussa 2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus: Lukion matematiikan, fysiikan tai kemian lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään hyviä sosiaalisia taitoja ja halua tarttua uusiin haasteisiin. Etäopetukseen vaadittavat tietotekniset valmiudet ovat välttämättömiä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme usean lukion oppiaineen hallintaa.

Espoonlahden lukio on kielipainotteinen yleislukio. Opiskelijat ja opettajat viihtyvät täällä hyvin, mikä näkyy niin opiskelijoiden hyvinvointikyselyissä, kuin erinomaisina työhyvinvointituloksina opettajille suunnatuissa mittauksissa. Opiskelijoiden ja opettajien korkea motivaatio näkyy maan kärkitasoon nousseissa ylioppilaskirjoitusten tuloksissa.

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota. Kaikissa Espoon lukioissa on laadukas yleislinja sekä osassa lukiolinja, painotus tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä erityinen koulutustehtävä. Kahdessa lukiossa on myös valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 5200 opiskelijaa.