(Poistunut julkaisusta)

Lukion lehtori, äidinkieli ja kirjallisuus / Tampereen lyseon lukio
Tampereen kaupunki, Lukiokoulutus, Tampereen lyseon lukio

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Tampereen kaupungin lukiot ovat opintotarjonnaltaan monipuolisia ja vetovoimaisia oppilaitoksia. Lukiokoulutuksen kokonaisuus sisältää sekä nuorten että aikuisten lukiokoulutuksen, oppivelvollisuusiän ylittäneiden perusopetuksen sekä lukioon valmentavan koulutuksen. Lukio-opetusta järjestetään kuudessa päivälukiossa ja yhdessä aikuislukiossa. Tampereen kaupungin lukioilla on viisi valtakunnallista erityistehtävää: kuvataide ja design, urheilu, luonnontieteet, musiikki ja musiikkiteatteri sekä englanninkielinen IB-opetus. Koulutuksen järjestäjän omia opetussuunnitelmallisia painotuksia ovat matematiikka-tekniikka, Eurooppa-linja ja viestintälinja sekä syksyllä 2021 aloittava skeittilinja. Tutkintoon tähtääviä opiskelijoita kaupungin päivälukioissa on noin 3500 ja aikuislukiossa 500. Lukiokoulutuksen henkilöstömäärä on kokonaisuudessaan noin 300.

Tampereen lyseon lukiossa, tuttavallisemmin RELLUssa, tehdään tulosta 135 vuoden kokemuksella. RELLUn noin 600 opiskelijasta liki kaksi kolmannesta on motivoituneita yleislukiolaisia, osa suuntautuu yhteiskunnallista osaamista ja vaikuttamista painottaviin Eurooppa-linjan opintoihin ja noin neljännes opiskelee englanninkielisessä kansainvälisessä IB Diploma -ohjelmassa.

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen äidinkielen ja kirjallisuuden lehtoria. Kelpoisuusvaatimuksena on lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin pätevyys.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetussa asetuksen nro 986/1998 § 10 mukaan.

Tehtävään valittavalta odotetaan opetettavien aineiden vahvaa hallintaa. Tehtävän hoitamisessa tarvitaan kokemusta verkkojulkaisujen toimittamisesta, sekä valmiutta kehittää koulumme verkkoviestintää. Arvostamme opetuskokemusta lukiossa, hyviä sosiaalisia ja verkostoitumisen valmiuksia, kehittävää työotetta sekä kokemusta journalistisesta työstä.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2021.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi mahdollisimman tarkasti ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Noudatamme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Jaana Nieminen, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi tai puh. 040 806 4235.

Hakuaika päättyy 25.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Jaana Nieminen etunimi.sukunimi(at)tampere.fi tai puh. 040 806 4235.