(Poistunut julkaisusta)

Lukion historian ja maantieteen päätoiminen tuntiopettaja, Kaitaan lukio
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Kuvaus tehtävästä: Etsimme joukkoomme innostunutta, osaavaa ja yhteistyökykyistä opetusalan ammattilaista. Tehtävään kuuluu historian ja maantieteen sekä mahdollisesti yhteiskuntaopin opettajan tehtävät lukiossa.

Koulun nimi ja osoite: Kaitaan lukio, Iivisniementie 1, 02260 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2021.

Kelpoisuusvaatimus: Lukion historian ja maantieteen lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä eduksi luetaan lisäksi kelpoisuus yhteiskuntaopissa. Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista opetettavissa aineissa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja kykyä kehittää opetettavien aineiden oppimista ja opetusta yhdessä muiden opettajien kanssa.

Kaitaan lukio on yli 450 opiskelijan ja noin 30 opettajan perinteinen espoolainen lukio. Lukiomme sijaitsee Espoon Iivisniemessä. Vuonna 2023 lukiomme siirtyy toimimaan uusiin tiloihin Matinkylään, Ison Omenan läheisyyteen. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä suunnittelemaan uuden lukion toimintaa sekä reaaliaineiden opetusta yhdessä osaavien kollegoiden kanssa.

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota. Kaikissa Espoon lukioissa on laadukas yleislinja sekä osassa lukiolinja, painotus tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä erityinen koulutustehtävä. Kahdessa lukiossa on myös valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 5600 opiskelijaa.