(Poistunut julkaisusta)

Lukion erityisopetuksen lehtori, Kuninkaantien ja Leppävaaran lukiot
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Virka on kahden lukion yhteinen. Ainakin aluksi työpanos jakaantuu tasan kahden lukion kesken. Pääkouluna on Kuninkaantien lukio. Valittava henkilö on keskeinen toimija kehitettäessä erityisopetusta ja oppimisen tukea lukioissamme.

Koulun nimi ja osoite: Kuninkaantien lukio, Kaivomestarinniitty 2, 02770 Espoo ja Leppävaaran lukio, Karaportti 2, 02610 Espoo.

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Lukion erityisopetuksen lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kehittämisotetta lukion opetussuunnitelman perusteiden 2019 luvun 4.2. toteuttamiseen yhdessä aineenopettajien ja lukion muun henklöstön kanssa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme työkokemusta lukion erityisopettajan tehtävässä.

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota. Kaikissa Espoon lukioissa on laadukas yleislinja sekä osassa lukiolinja, painotus tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä erityinen koulutustehtävä. Kahdessa lukiossa on myös valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 5200 opiskelijaa.