(Poistunut julkaisusta)

Lukion erityisopettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Vantaan kaupunki, lukiokoulutusTyösuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 - 


Vantaan lukioiden erityisopettajatiimiä vahvistetaan syksystä 2020 alkaen. Haemme Vantaalle kahden lukion yhteistä erityisopettajaa, jonka tehtäväalueena lukuvuonna 2020–2021 ovat Sotungin ja Lumon lukiot. Erityisopettajan tehtävänä on tukea ja ohjata opiskelijoita erilaisissa oppimiseen liittyvissä vaikeuksissa, erityisesti lukemisen ja kirjoittamisen vaikeuksissa. Erityisopettaja tekee lukitestauksia ja kirjoittaa lukilausuntoja ylioppilastutkintolautakuntaa varten. Erityisopettaja konsultoi aineenopettajia oppimisvaikeuksiin liittyvissä pedagogisissa kysymyksissä. Tehtäviin kuuluu myös oppimisvaikeuksiin liittyvien erityisjärjestelyjen suunnittelu lukio-opintojen aikana ja ylioppilaskokeissa. Erityisopettaja osallistuu yhteisöllisten hyvinvointiryhmien työskentelyyn ja tarvittaessa oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaisiin monialaisiin asiantuntijaryhmiin.

Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo hakemuksessasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä tai sukupuolesta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Luemme eduksi: Eduksi lasketaan S2-opiskelijoiden tukemiseen liittyvä osaaminen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Kehittämispäällikkö
Kukkonen Hanna

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen
rekrytointi@vantaa.fi, josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.