(Poistunut julkaisusta)

Lukion erityisopettaja, päätoiminen tuntiopettaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Lukion erityisopettaja, päätoiminen tuntiopettaja

Työavain 3-1352-19
Määräaikainen virkasuhde alkaen 01.08.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 19.07.2019 kello 15:45
Haukilahden lukio / Etelä-Tapiolan lukio , Tekniikantie 3 / Ahertajantie 5 02150 ESPOO
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Lukiot
Erityisopetus

Tehtävän kuvaus: Etelä-Tapiolan lukio ja Haukilahden lukio hakevat yhdessä lukion erityisopettajaa. Lukion erityisopettaja toimii kummassakin yksikössä n. 8 tuntia viikoittain.


Kelpoisuusvaatimus: Erityisopettajan kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto erityisopettajan koulutusohjelmasta. Jos tutkinto ei ole erityisopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta ja selvitys muusta opettajan pätevyydestä tai ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamisesta ja erillisten erityisopettajan opintojen suorittamisesta. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme : - Pätevyyttä ja halua opettajaa jotain lukion oppiainetta - Lukiotuntemusta - Hyviä vuorovaikutustaitoja


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: vähintään 16 h viikossa


Espoossa on 11 suomenkielistä lukiota. Jokainen espoolainen lukio on laadukas yleislukio, jossa on lisäksi erityistehtävä, painotus tai linja. Espoon lukioissa opiskelee n. 4300 opiskelijaa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Pekka Piri
050-5906327
pekka.piri@espoo.fi

Juha Kivioja
043-8258416
juha.kivioja@espoo.fi