(Poistunut julkaisusta)

Lukion englannin kielen päätoiminen tuntiopettaja, toistaiseksi otettava tuntiopettaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Lukion englannin kielen päätoiminen tuntiopettaja, toistaiseksi otettava tuntiopettaja

Työavain 3-1824-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 22.01.2019 kello 15:45
Tapiolan lukio , Opintie 1 02100 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Lukiot
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Tapiolan lukio on n. 500 opiskelijan ja 35 opettajan vireä ja kehittämishaluinen työyhteisö Espoossa. Tapiolan lukio on iso yleislukio ja sillä on sekä valtakunnallinen erityis- että kehittämistehtävä musiikissa. Haemme työyhteisöömme kehittämishaluista ja yhteistyökykyistä englannin kielen päätoimista tuntiopettajaa. Palvelussuhde alkaa elokuussa 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Lukion englannin kielen lehtorin kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto aineenopettajan koulutusohjelmasta ja missä aineissa on opetettavan aineen opinnot ja opintoviikkojen määrä. Jos tutkinto ei ole aineenopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta virkaan kuuluvien aineiden vastaavuustodistuksesta ja todistus opettajan pedagogisista opinnoista. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja sekä aktiivista otetta pedagogiikan ja työyhteisön kehittämiseen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: vähintään 16 h/viikko


Espoossa on 11 suomenkielistä lukiota. Jokainen espoolainen lukio on laadukas yleislukio, jossa on lisäksi erityistehtävä, painotus tai linja. Espoon lukioissa opiskelee n. 4300 opiskelijaa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Rehtori Juha-Pekka Peltola
0468771908
juha-pekka.peltola@espoo.fi
8-16