(Poistunut julkaisusta)

Lukion biologian ja maantieteen lehtori, Kuninkaantien lukio
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Haemme biologian ja maantieteen lehtorin virkaan henkilöä, joka on hyvin perillä lukiopetuksessa meneillään olevista muutoksista. Tarkemmin ks. kohdat edellytetään ja eduksi luetaan.

Koulun nimi ja osoite: Kuninkaantien lukio, Kaivomestarinniitty 2, 02770 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Lukion biologian ja maantieteen lehtorin kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, kehittämisotetta sekä perehtyneisyyttä lukion opetussuunnitelman perusteiden 2019 lukujen 2-5, 6.2, 6.7 ja 6.8 sisältöihin.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme vahvaa pedagogista otetta, monipuolista opetus- ja arviointimenetelmien taitamista sekä perehtyneisyyttä ja valmiuksia toimia opettajana Itämeri-kurssilla ja olla mukana Itämeren alueen STEAM-yhteistyössä.

Eduksi katsotaan myös jo hankittu tieto ja kokemus nuorten ohjaamisessa ekologisissa kysymyksissä.

Kuninkaantien lukio on Espoon keskuksessa.
Opiskelijoita on n. 550, opettajia n. 35.

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota. Kaikissa Espoon lukioissa on laadukas yleislinja sekä osassa lukiolinja, painotus tai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä erityinen koulutustehtävä. Kahdessa lukiossa on myös valtakunnallinen kehittämistehtävä. Espoon suomenkielisissä lukioissa opiskelee noin 5200 opiskelijaa.