(Poistunut julkaisusta)

Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden päätoiminen tuntiopettaja, jakso 1 sijaisuus, jakso 2 tuntiopettajuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden päätoiminen tuntiopettaja, jakso 1 sijaisuus, jakso 2 tuntiopettajuus

Työavain 3-1294-19
Määräaikainen virkasuhde alkaen 06.08.2019 (päättyy 26.11.2019)
Hakuaika päättyy 28.06.2019 kello 15:45
Kuninkaantien lukio , Kaivomestarinniitty 2 02770 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Lukiot
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Kuninkaantien lukiossa on n. 550 opiskelijaa. Toimimme Espoon keskuksessa Kaivomestarin kiinteistössä. Tarvitsemme jaksoon 1 äidinkielen lehtorille sijaisen ja jaksoon 2 tuntiopettajan. opetusvelvollisuus täyttyy molemmissa jaksoissa.


Kelpoisuusvaatimus: Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto aineenopettajan koulutusohjelmasta ja missä aineissa on opetettavan aineen opinnot ja opintoviikkojen määrä. Jos tutkinto ei ole aineenopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta virkaan kuuluvien aineiden vastaavuustodistuksesta ja todistus opettajan pedagogisista opinnoista. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään perehtyneisyyttä lukion vuoden 2016 opetussuunnitelmaan sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Arvostamme Classroom- tai Teams-ympäristöjen tuntemusta, Abitti-koeympäristön tuntemusta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö


Espoossa on 11 suomenkielistä lukiota. Jokainen espoolainen lukio on laadukas yleislukio, jossa on lisäksi erityistehtävä, painotus tai linja. Espoon lukioissa opiskelee n. 4300 opiskelijaa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Rehtori Merja Rytsy
0505706136
merja.rytsy@espoo.fi