(Poistunut julkaisusta)

Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori

Työavain 3-480-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 29.04.2019 kello 15:45
Haukilahden lukio , Tekniikantie 3 02150 ESPOO
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Lukiot
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Haukilahden lukio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Otaniemessä Aalto-yliopiston kampuksella. Opiskelijoita meillä on n. 400. Haukilahden lukiossa toimii myös urheilulinja. Haukilahden lukio toteuttaa ns. Koulu palveluna -mallia, jossa lukio käyttää opetuksessaan Aalto-yliopiston tiloja ja resursseja. Teemme laajamittaista yhteistyötä eri tieteenalojen kanssa (mm. äidinkielen, tekniikan, yhteiskuntatieteiden ja taiteen kanssa). Aalto-yliopisto on meidän merkittävin yhteistyökumppanimme. Haemme Haukilahden lukioon äidinkielen ja kirjallisuuden lehtoria. Lukiokokemuksen katsomme eduksi. Palvelussuhde alkaa elokuussa 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto aineenopettajan koulutusohjelmasta ja missä aineissa on opetettavan aineen opinnot ja opintoviikkojen määrä. Jos tutkinto ei ole aineenopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta virkaan kuuluvien aineiden vastaavuustodistuksesta ja todistus opettajan pedagogisista opinnoista. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme : - kokemusta äidinkielen ja kirjallisuuden opettamisesta lukiossa - erinomaisia vuorovaikutustaitoja - erilaisten sähköisten oppimisympäristöjen sujuvaa käyttöä - valmiutta tehdä yhteistyötä yritysten ja toisen/korkeamman asteen oppilaitosten kanssa - halukkuutta rakentaa lukion yhteisöllisyyttä


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus


Espoossa on 11 suomenkielistä lukiota. Jokainen espoolainen lukio on laadukas yleislukio, jossa on lisäksi erityistehtävä, painotus tai linja. Espoon lukioissa opiskelee n. 4300 opiskelijaa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Rehtori Pekka Piri
050-5906327
pekka.piri@espoo.fi

Lehtori Jonna Kuronen
044-3015940
jonna.kuronen@espoo.fi