Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, viransijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, viransijaisuus

Työavain 3-906-19
Määräaikainen virkasuhde alkaen 06.08.2019 (päättyy 31.01.2020)
Hakuaika päättyy 23.05.2019 kello 15:45
Leppävaaran lukio , Veräjäpellonkatu 10 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus/Lukiot
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin tehtävät sekä osin digitaalisen ohjauksen vastuutehtäviä. Viransijaisuus täytetään ensin viranhaltijan toisen viran koeajan ajaksi (6 kk).


Kelpoisuusvaatimus: Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin kelpoisuus. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Vakinaisia virkoja täytettäessä huomioidaan ainoastaan ne hakijat, jotka täyttävät viran kelpoisuusvaatimuksen hakuajan päättyessä. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Hakemuksesta pitää käydä ilmi onko tutkinto aineenopettajan koulutusohjelmasta ja missä aineissa on opetettavan aineen opinnot ja opintoviikkojen määrä. Jos tutkinto ei ole aineenopettajan koulutuksesta tulee hakijalla olla maininta virkaan kuuluvien aineiden vastaavuustodistuksesta ja todistus opettajan pedagogisista opinnoista. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkinnon tunnustamistodistus.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä ihmissuhdetaitoja sekä erinomaisia digitaalisen oppimisen taitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: Kokopäivätyö


Espoossa on 11 suomenkielistä lukiota. Jokainen espoolainen lukio on laadukas yleislukio, jossa on lisäksi erityistehtävä, painotus tai linja. Espoon lukioissa opiskelee n. 4300 opiskelijaa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Ismo-O. Kjäldman
0505699337
ismo-olav.kjaldman@espoo.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267906
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa