Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, Vaskivuoren lukio
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vaskivuoren lukio

Virtatie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.08.2021 - 


Haemme Vaskivuoren lukion yhteisölliseen, innovatiiviseen ja kehittämismyönteiseen joukkoon äidinkielen ja kirjallisuuden lehtoria, jolla on lukion opettajan kokemusta. Vaskivuori on yksi Suomen suurimmista lukiosta, yli 1000 opiskelijan lukio, jossa on yleislukion lisäksi musiikki- ja tanssilukio. Vaskivuoressa on myös medialinja sekä urheiluvalmennusta ja teatteriopetusta. Vaskivuoren yhteydessä toimii myös yksi perusopetuksen lisäopetuksen ryhmä (kymppiluokka).

Vaskivuori on kuuluisa mm. hyvästä yhteishengestään, laajasta kurssitarjonnastaan, hyvistä oppimistuloksistaan sekä monipuolisesta taideaineiden ja  luonnontiedeaineiden opetuksesta. Vaskivuoren lukion arvot ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus sekä yhteisöllisyys. Toimintamme on opiskelijalähtöistä, osallistavaa ja ratkaisukeskeistä. Olemme aktiivinen, kokeilumyönteinen ja uudistumishaluinen työyhteisö, jossa pidetään kaikista huolta. 

Lukiomme kansainvälinen toiminta on monipuolista ja laajaa niin yleislukion kuin musiikki- ja tanssilukionkin osalta. Medialinjalla opetetaan tv-, ja radio-työtä sekä journalistiikkaa, mikä mahdollistaa yhteistyön äidinkielen opetuksen kanssa. Teemme aktiivisesti oppilaitos- ja korkeakouluyhteistyötä sekä monipuolista työelämäyhteistyötä ja olemme mukana monissa hankkeissa.

Toivomme hakijalta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, luovuutta, yhteistyötaitoja sekä kokemusta monipuolisesta arvioinnista ja pedagogisista ratkaisuista. Toivomme, että hakija on perehtynyt tulevan opetussuunnitelman tuomiin mahdollisuuksiin ja pystyy luovasti hyödyntämään äidinkielen ja kirjallisuuden sekä viestinnän sisältöjä oppiainerajat ylittävästi. Monipuolisten sähköisten oppimisympäristöjen käyttö opetuksessa sekä Abitti-järjestelmän tuntemus on keskeistä, samoin perehtyneisyys äidinkielen ja kirjallisuuden sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin. 


Vantaan Myyrmäessä sijaitseva Vaskivuoren lukio kuuluu Vantaan nuoriso- ja aikuiskoulutuksen tulosalueeseen. Vantaalla on viisi suomenkielistä ja yksi ruotsinkielinen lukio. Tulosalueeseen kuuluvat lukioiden lisäksi ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme hakijalta vankkaa kokemusta lukion opetussuunnitelman mukaisesta opetuksesta ja digitaalisten oppimisympäristöjen käytöstä opetuksessa.

Luemme eduksi: Luemme eduksi kokemuksen suomi toisena kielenä opettamisesta, monipuolisen arvioinnin toteuttamisesta sekä ryhmänohjaajana toimimisesta. Katsomme eduksi myös innostuksen journalismin opettamiseen medialinjalla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

Arokannas Elina

043 8272331

elina.arokannas@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin 9 - 16

Jari Danska, virka-apulaisrehtori, 040 5818948, jari.danska@vantaa.fi, arkisin 9 - 15Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449971
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa