(Poistunut julkaisusta)

Lujuuslaskija
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Työnkuvasi

Etsimme lujuuslaskijaa Nuclear Engineering -osaston materiaali- ja lujuustekniikanryhmään, joka vastaa pääasiassa ydinvoimalaitosten materiaali- ja lujuustekniikkaan kuuluvista asiantuntija- ja suunnittelutehtävistä. Lisäksi ryhmä osallistuu tutkimus- ja kehityshankkeisiin. Lujuuslaskijana työhösi voi kuulua esimerkiksi lujuuslaskelmien laadinta ja tarkastamista, projektien ja konstruktiosuunnittelun tukemista sekä laskentaohjelmien ylläpitoa ja kehitystä. Toimenkuvaasi kuuluu myös kansainvälisen tason ammattiosaamisen ylläpito ja/tai kehittäminen. Työnkuvasi pyrimme muokkaamaan osaamisalueesi mukaisesti. 

 

Tarjoamme sinulle

Lujuuslaskijana sinulla on mahdollisuus osallistua monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittyä lujuustekniikan asiantuntijaksi. Tukenasi on vahva, tiimihenkinen asiantuntijaorganisaatiomme ja tulet työskentelemään läheisessä yhteistyössä Loviisan ydinvoimalaitoksen sekä ulkoisen myynnin organisaation kanssa. 

 

Odotamme sinulta

Voit olla juuri valmistunut tai jo kokeneempi. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (ins/DI) esim. koneenrakennuksen, lujuustekniikan, teknillisen mekaniikan tai muulta vastaavalta opintosuunnalta. Työssä menestyminen edellyttää lujuusopin teoreettista tuntemusta, kokemusta jonkin FEM-ohjelmiston käytöstä sekä kykyä analyyttiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Työsi edellyttää suomen kielen lisäksi englannin sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista. Olet myös tarvittaessa valmis matkustamaan. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi www.fortum.com/careeers 15.10.2018 mennessä. Aloitamme mahdollisuuksien mukaan haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja halutessasi ota yhteyttä Eero-Matti Halmeeseen 040 194 8550 (eero-matti.halme@fortum.com), Sampsa Launiaiseen 050 453 2479 (sampsa.launiainen@fortum.com) tai Ossi Hietaseen 050 453 2482 (ossi.hietanen@fortum.com).