(Poistunut julkaisusta)

Lujuuslaskija
Etteplan Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Etsimme lujuuslaskijaa, jolle on jo kertynyt työkokemusta FEM-laskennasta ja suunnitteluprojekteissa toimimisesta. Ensijaisena työskentelypaikkana toimii Lappeenrannan toimistomme, mutta myös muilla Etteplanin toimistoilla työskentely on mahdollista. Tässä tehtävässä vastaat koneiden ja laitteiden lujuusteknisestä mitoittamisesta ja toimit aktiivisena osana sekä lujuuslaskentaryhmää että laajempaa suunnitteluorganisaatiota. Työ on monipuolista, vastuullista ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittymiselle.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknisen alan tutkinnon lisäksi kokemusta nykyaikaisten FEM-ohjelmien käytöstä, luontaista kykyä toimia asiakasrajapinnassa, oma-aloitteisuutta ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme kykyä hallita ja hahmottaa laajoja teknisiä kokonaisuuksia, hyviä kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja sekä matkustusvalmiutta työtehtävien puitteissa. Laajamittainen osaaminen ANSYS- ja FEMAP -ohjelmistojen käytössä sekä aiempi suunnittelu- ja 3D-mallinnuskokemus katsotaan eduksi. 

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, ison yrityksen kokonaisvaltaisen tuen ja kilpailukykyisen palkan. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella.

Tee elämäsi paras päätös ja jätä hakemuksesi jo tänään rekrytointijärjestelmämme kautta, mutta viimeistään 30.9 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heikki Tenovaara, soittoaika perjantaisin klo 10-11 (puh. 010 307 2219, heikki.tenovaara@etteplan.com).