(Poistunut julkaisusta)

Lujuuslaskija (Tampere/Turku)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme teknisen laskennan asiantuntijatiimiimme lujuuslaskennan ammattilaisia, joilla on osaamista ja kokemusta teknisen laskennan asiantuntijatehtävistä. Tarkka tehtävänkuva määräytyy valittavien henkilöiden kokemuksen ja osaamisen perusteella. Tehtävänimikkeesi on Lujuuslaskija.

Teknisen laskennan tiimi on osa Comatecin asiantuntijapalvelut -liiketoimintayksikköä. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Tampere tai Turku, mutta huomioimme myös muut Comatecin toimistopaikkakunnat mahdollisina työntekopaikkoina.

Lujuuslaskijana työskentelet osana Comatecin asiantuntijapalveluiden lujuuslaskentatiimiä yhdessä muiden teknisen laskennan ja simuloinnin asiantuntijoiden kanssa.

Etsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on soveltuvaa tekninen koulutus ja kokemusta lujuuslaskennasta nykyaikaisilla laskenta- ja simulointityökaluilla. Pääasiallinen työkalusi on Ansys. Kykenet työskentelemään osana tiimiä ja myös tarvittaessa itsenäisesti. Kokemus virtauslaskennasta ja muista laskentatyökaluista ja järjestelmistä on etu. Suomen- ja Englanninkielen sujuva kirjallinen osaaminen on edellytys tehtävän hoitamiselle. Kokemus teollisuudesta ja teollisuuden tuotteista ja liikkuvista työkoneista on eduksi. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja etenet pitkäjänteisesti kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Hyvät tulokset ja onnistumiset motivoivat sinua. Sinulla on palava halu oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Työskentelet joko Comatecin toimistolla laskentatiimissä tai asiakkaan tiloissa osana asiakkaan tiimiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Meillä pääset työskentelemään huippuammattilaisten parissa. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 18.11.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat Liiketoimintapäällikkö Mikko Helminen, puh. 050 555 1359 tai mikko.helminen@comatec.fi ja Ryhmäpäällikkö Risto Poutala puh. 044 383 4040 risto.poutala@comatec.fi