(Poistunut julkaisusta)

Lujuuslaskija, Tampere
Rantotek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Lujuuslaskija - Tule tiimiimme Tampereelle

Oletko reippaan asenteen omaava uran alkuvaiheessa oleva tai jo kokemusta kattila- tai teräsrakenteista hankkinut lujuuslaskija? Jos etsit uusia mahdollisuuksia urallasi, tarjoamme mahdollisuutta kehittyä painelaitelaskennan asiantuntijaksi osana kannustavaa ja kokenutta tiimiä. Lujuuslaskentaohjelmien ja painelaitestandardien osaaminen on plussaa, mutta vielä tärkeämpää on rohkea ja oppiva asenteesi sekä kyky tarttua monipuolisiin haasteisiin. Voit olla myös vasta valmistumassa. Toimipisteesi tehtävässä sijaitsee Tampereella.

Lujuuslaskijana tulet toimimaan asiantuntijana/suunnittelijana asiakasprojekteissamme, joista valtaosa on kansainvälisiä. Tyypillisesti olemme mukana asiakkaan projektissa kattilalaitosinvestoinnin perustamisesta laitoksen käyttöönottoon. Erityisosaamistamme ovat kattilalaitokset, painerunkojen korkeapaineputkistot ja säiliöt, joihin myös tulevat tehtäväsi liittyvät.

Sopivan asenteen ja kehittymishalun lisäksi toivomme sinulta:
- insinööri- tai DI-koulutusta
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- oma-aloitteisuutta, kykyä saada asiat hoidettua
- matkustusvalmiutta ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

Erityisen iloisia olemme, jos hallitset jo jotain näistä:
- painelaitestandardit PED, EN ja ASME
- Ansys tai RFEM
- teräsrakennelaskentaohjelmistot
- 3D-suunnitteluohjelmistot

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2019 rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.comatec.fi. Älä suotta jahkaile, käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja antaa: Ilpo Haikonen (+358 44 552 0903)

Millaista on olla töissä Comatec Groupissa? Katso Comatecin Stefanin uratarina https://youtu.be/-AoUFMEr7yQ.