Lujuuslaskija / Structural Analyst
Terästorni OY

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021
Terästorni OY
Terästorni Oy:n historia alkoi vuonna 1968 Vilhun perheen perustettua yhtiön. Vuosikymmenten saatossa Terästorni kasvoi uusien asiakkuuksien myötä ja 1990-luvulla tulivat mukaan myös vientitoimitukset. Vuonna 2008 Terästornin liiketoiminta siirtyi pääomasijoittajataustaisen Viafin Oy:n omistukseen. Viafin Oy:ssä tehtiin omistusjärjestely vuonna 2015, jolloin Viafin Oy:n johto osti perheyritystaustaisten sijoittajien kanssa Viafin Oy:n osakekannan. Vuonna 2019 perustettiin Terästorni Oy:n avainhenkilöiden toimesta Terästorni Group Oy, joka osti koko Terästornin osakekannan muodostaen uuden itsenäisen konsernin.​Tänä päivänä Terästorni on kansainvälinen ja vakavarainen teollisuusyhtiö, joka palvelee asiakkaita ympäri maailman. Yhtiön liikevaihto on noin 20m€ ja yhtiö työllistää Lappeenrannassa suoraan yli 50 henkeä. 

Terästorni Oy on maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden keittimien ja tornien valmistaja. Liikevaihtomme on noin 25 miljoonaa euroa ja työllistämme suoraan yli 50 työntekijää.

Terästorni vahvistaa organisaatiotaan - rekrytoimme nyt nuorekkaaseen joukkoon LUJUUSLASKIJAA  Otaniemeen

Pitkä kokemus yhdistettynä jatkuvaan kehitystyöhön ovat muokanneet Terästornista globaalisti ainutlaatuisen sellu- ja paperiteollisuuden toimijoiden kumppanin. Terästornin menestyksen taustalla on toimitusprosessin kokonaisvaltainen osaaminen suunnittelusta asennukseen.

Haluatko liittyä osaavaan laskentatiimiimme Otaniemeen tai Lappeenrantaan?  Tässä tehtävässä toimit lujuuslaskennan asiantuntijana. Ennen kaikkea haluat olla mukana oppimassa uutta, kehittämässä teknologioita ja toimintatapoja vastuullisissa asiakasprojekteissamme.

Työssäsi vastaat osana suunnittelutiimiä konepajan tuotantotoiminnan säiliöiden ja painelaitteiden lujuuslaskennasasta, toimenkuvaan kuuluu myös säiliökuvien piirtäminen.

Tarjoamme sinule vastuullista ja itsenäistä työtä, jossa menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta, sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Ohjelmistoista meillä on käytössä mm. Ansys, Visual Vessel Desing.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri / DI)
  • Aiempaa kokemusta lujuuslaskentatehtävistä teräsrakenne- tai koneensuunnittelun alalta (mielellään yli 5 vuoden kokemus teollisuuden sovelluksissa)
  • Painelaitteiden, säiliöiden ja teräsrakenteiden standardituntemusta
  • Vahvaa matemaattista ja teknistä osaamista, ennakkoluulotonta ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä soveltaa teoriaa käytäntöön
  • Kykyä työskennellä vaativassa ja dynaamisessa projektiympäristössä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä asennetta ja soveltuvuutta tiimityöskentelyyn
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin sekä suomen kielen taitoa

Me tarjoamme sinulle:

Vastuullisen, mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän, kansainvälisen yhtiön osaavan henkilöstön tuen. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus myös sitoutua organisaatioon myöhemmin tarjottavan osakkuuden kautta.

Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnelin henkilöhakukonsultti Liena Silen p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi eezypersonnel.fi -sivujen kautta 31.10.2021 mennessä.

Sijainti: Otaniemi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot