(Poistunut julkaisusta)

Lujuuslaskija, Sorvimo Optimointipalvelut Oy (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Sorvimo Optimointipalvelut Oy on asiakaslähtöisten ohjelmistotuotteiden, teknisen suunnittelun ja web-työkalujen kotimainen tuottaja. Kasvava yritys pitää sisällään kymmenien vuosien kokemuksen teollisuudesta ja yliopistotutkimuksesta Tampereen teknillisellä yliopistolla. Yrityksen ydinosaaminen koostuu lujuuslaskennasta, optimoinnista, käyttöliittymäsuunnittelusta, ohjelmistokehityksestä, sekä käyttäjäkokemuksen suunnittelusta. Näiden pohjalta Sorvimo tuottaa räätälöidysti asiakkailleen palveluita sekä ratkaisuja tekniseen suunnitteluun. Tutustu yritykseen www.sorvimo.com.

Sorvimo Optimointipalvelut Oy etsii kasvavaan tiimiinsä lujuuslaskijaa kehittämään nykyaikaisia ja helppokäyttöisiä suunnitteluratkaisuja teollisuudelle. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemaltamme henkilöltä edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta joko rakennus- tai konetekniikan alalta. Tietotaitoa lujuuslaskennasta ja rakenteiden mitoittamisesta odotetaan, kuin myös kiinnostusta vaativien laskenta- ja mitoitusohjelmistojen suunnittelusta ja ohjelmoinnista. Ohjelmointiosaaminen (vähintään perusteet esim. Pythonista tai C++-kielestä) sekä kokemus FEM -ohjelmista (esim. ANSYS, Robot tai ABAQUS) katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan suomen ja englannin kielitaitoa.

Työssä parhaiten menestyy henkilö, joka on yrittäjähenkinen sekä omatoiminen. Asiakas- ja ongelmaratkaisukeskeisyys ovat tärkeitä tekijöitä työssä, joita Sorvimo arvostaa. Työssä on mahdollista luoda uutta sekä toimia teknisen suunnittelun edelläkävijänä.

Työajat ja -tavat ovat joustavia ja työtä on mahdollista tehdä joko Sorvimon toimistolla Tampereen teknillisen yliopiston Kampusareenan tiloissa tai etänä. Sorvimo Optimointipalvelut Oy työnantajana tarjoaa kannustavan työilmapiirin, hyvän perehdytyksen, osaavan työtiimin tuen sekä kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultille Sanna Noelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Lujuuslaskija". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana Sanna Noki, puh. 050 411 6510.