(Poistunut julkaisusta)

Lujuuslaskija Pivotech Oy - Jyväskylä
Pivotech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2018
Pivotech Oy on nuorekas ja dynaaminen lujuus-, värähtely- ja virtaussimulointeihin erikoistunut asiantuntijayritys. Vahvuuksiamme on pitkän työkokemuksen tuoma osaaminen. Pivotech Oy on perustettu vuonna 2010 yksityisenä perheyrityksenä, ja nykyisin kuulumme Rejlers-konserniin ja olemme Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö.
Etsimme Pivotechille Jyväskylään teknisen simuloinnin ammattilaista lujuuslaskijan tehtävään.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta AMK-insinöörin tai DI-tutkintoa (pääaineena teknillinen mekaniikka). Tehtävässä menestymistä auttaa avoin ja innokas suhtautuminen teknisten asioiden selvittämiseen sekä mielellään muutaman vuoden aikaisempi kokemus lujuuslaskennan tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää jonkin FEM-ohjelman hallintaa, esimerkiksi Femap-, Nastran- tai Ansys-ohjelma. Suomen ja englannin kielen taito on välttämätön. Lisätietoja työn luonteesta saat osoitteesta http://www.pivotech.fi/. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät nuorekkaassa ja virkeässä työyhteisössä sekä kilpailukykyisen palkan. Työnantaja tarjoaa myös lounas- ja virkistysedut. 
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Pivotechiltä Vilho Pesonen, puh. 0400 244 304 / vilho.pesonen@pivotech.fi ja Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.12.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen vilho.pesonen@pivotech.fi tai osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi