(Poistunut julkaisusta)

Lujuuslaskija komposiittirakenteiden pariin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2017

Matricomp Oy on valmistustekniikan ja suunnittelun huipputalo, joka palvelee asiakkaitaan kaikissa tuotekehityksen vaiheissa. Kokonaisuus alkaa ideasta ja loppuu valmiiseen tuotteeseen.
Alan parhaat työkalut ja terävimmät ammattilaiset ovat palveluksessasi. Työn tuloksena syntyneitä tuotteita on käytössä erittäin haastavissa teollisuuden prosesseissa ympäri maailman. Hallitsemme huippumateriaalit, eivätkä vaikeimmatkaan sovellukset ole meille ylivoimaisia. Katso lisätietoja: www.matricomp.fi

Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme koneteknisen tuotekehityksen kansainvälisiin kärkihankkeisiin komposiittirakenteet tuntevaa LUJUUSLASKIJAA.

Toivomme sinulta:
  Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus kuten diplomi-insinööri sekä hyvä materiaalituntemus, erityisesti lujitemuovien ja metallien saralla. Lujuus- tai törmäystarkastelu ovat sinulle tuttua. Sinulla on ymmärrystä myös laskennan ulkopuolelta ja kykenet analysoimaan tuloksia sekä perustelemaan ratkaisusi. Olet kerryttänyt kokemusta myös projektinhallinnan puolelta. Persoonaltasi olet yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka haluaa jatkuvasti kehittää niin yritystä kuin itseäänkin.

Tehtäviisi kuuluu:
  Tulet suorittamaan yrityksen haastaviakin lujuuslaskenta-tehtäviä itsenäisesti.  Tuot oman ammattitaitosi yrityksen kehitykseen ja asiakashankkeisiin. Teet työtäsi tämän päivän laadukkailla työvälineillä, Solid Works, Nastran ja ANSYS ovat sinulle tuttuja. Haluat olla mukana kehittämässä kansainvälisiä hankkeita alan kärjessä. Olet innostunut uudesta ja kokeilet rohkeasti uusiakin toimintatapoja.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle näköalapaikan, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi edelleen alan huipulle. Taustalle saat kovan luokan tiimin, ajantasalla olevat työvälineet ja modernin työympäristön.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon konsultti Tiinaleena Anttila tel. 050 386 9841 tai Matricomp Oy:n CEO Antti Elo tel +358 44 203 6196 (24.8 klo 15-17 tai 29.8 klo 12-15 tai 30-31.8 10-15 ).
Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:n rekisteröitymällä hakijaksi www.adecco.fi.
 

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Tiinaleena Anttila 050 386 9841.

Asiakkaan tehtävänimike:  Lujuuslaskija


Sijainti:  KEURUU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere