(Poistunut julkaisusta)

Lujuuslaskija, Kalmar, Tampere
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
Etsimme jo jonkin verran suunnittelutehtävistä työkokemusta kartuttanutta lujuuslaskijaa asiakasyrityksellemme Tampereelle. Tässä tehtävässä työskentelet alan edelläkävijän kassa globaalissa työympäristössä ja pääset kehittymään osana osaavaa tuotekehitystiimiä. Mikäli haluat kehittyä osana huipputiimiä, etkä pelkää haasteita, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS


Tarjoamme


* Monipuolisia kasvumahdollisuuksia omien kiinnostuksiesi mukaan vakavaraisessa yrityksessä osana tuotekehitystiimiä esim. lujuuslaskennan, lujuusopillisten mittausten, monikappaledynamiikan ja tuotekehityksen parissa
* 20 hengen tiimin tuen
* Liukuvan työajan
* Pääset työskentelemään uudessa, modernissa ja palkitussa toimistorakennuksessa sisältäen oman protoverstaan, testikentän ja prototyyppinosturit
* Kokemuksen karttuessa mahdollisuuden matkustaa työn puolesta muutamia kertoja vuodessa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Nostureiden lujuuslaskenta, mittausdatan analysointi, FE-analyysien valmistelu
* Ongelmanratkaisu yhdessä tutkimus- ja tuotekehitystiimin kanssa
* Laskentamenetelmien ja työkalujen kehittäminen
* Yhteistyö ulkoisten kumppaneiden kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tekninen koulutustausta (AMK/DI esim. teknillinen mekaniikka, lujuusoppi, konetekniikka)
* Jonkin verran työkokemusta suunnittelutehtävistä
* Kokemus elementtimenetelmällä suoritetusta laskennasta (FEA, esim. ANSYS) ja analyyttisestä laskennasta (esim. Mathcad, Excel)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Eduksi katsomme tietämyksen nostureista ja niihin liittyvistä standardeista, lujuuslaskennasta tai monikappaledynamiikasta


Etsimämme henkilö on:


* Huolellinen ja systemaattinen
* Kommunikointitaitoinen tiimityöskentelijä
* Halukas ottamaan vastuuta ja kehittämään yrityksen toimintaa


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2020
* Kesto: 6kk, jonka jälkeen rekrytoituminen asiakasyritykseen on mahdollinen
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kalmar puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kalmar tarjoaa lastinkäsittelyratkaisuja ja -palveluja satamiin, terminaaleihin, jakelukeskuksiin ja raskaan teollisuuden käyttöön. Yritys on edelläkävijä terminaalien automatisoinnissa ja energiatehokkaassa konttien käsittelyssä. Joka neljäs kontti maailmassa siirretään Kalmar-ratkaisun avulla. He tehostavat jokaista kuljetusta laajan tuotevalikoimansa ja maailmanlaajuisen palveluverkostonsa avulla sekä kyvyllänsä integroida terminaalien eri prosessit saumattomasti toisiinsa. Vuoden 2018 lopussa Kalmarilla oli yli 5 700 työntekijää 30 eri maassa, joista suurimpia ovat Yhdysvallat, Malesia, Ruotsi, Kiina, Suomi, Puola, Espanja, Intia ja Alankomaat.