Lujuuslaskentainsinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme Olkiluotoon

Lujuuslaskentainsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt lujuuslaskentainsinööriä lujuus- ja materiaalitekniikan tiimiin huolehtimaan ydinlaitosten komponenttien ja rakenteiden lujuustekniikkaan liittyvistä asioista.

Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana muutostöissä ja teknisissä selvityksissä sekä OL3-laitosyksikön käyttöönotossa. Tehtävään liittyy lujuustekniikan osaamisen pitkäjänteinen suunnittelu ja kehittäminen sekä lujuustekniikan asioiden raportointi viranomaisille. Lujuustekniikan asiantuntijana osallistut laitoksen kannalta keskeisten työryhmien toimintaan. Osallistut myös kotimaisiin ja kansainvälisiin työryhmiin yhteistyön ja osaamisen varmistamiseksi. Tukenasi on laaja joukko ydinvoiman ammattilaisia.

Tehtävänkuvassa huomioidaan hakijan koulutus ja aikaisempi kokemus.

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on tehtävään soveltuva, esim. konetekniikan diplomi –insinöörin tai TkT:n koulutus. Työkokemus lujuuslaskentatehtävistä ja ydinvoima-alan erityispiirteiden tuntemus on eduksi. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?
Pääset osaksi tiimiä, joka huolehtii ydinvoimalaitosten lujuustekniikasta, kuormitustransienttien seurannasta, materiaalikysymyksistä sekä järjestelmien värähtelyvalvonnasta.

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.
 

Kiinnostuitko?
 
Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies, lujuus- ja materiaalitekniikka, Rami Vanninen, puh. (02) 8381 3523.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 8.3.2020 mennessä ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340407
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rami Vanninen
  • Puhelin: (02) 8381 3523
  • Sijainti: Eurajoki