(Poistunut julkaisusta)

Lujuuslaskennan asiantuntija potkurilaitteiden tuotehallintaan
Rolls-Royce Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Rolls-Royce Oy Ab toimittaa ohjailupotkurilaitteita, kansikoneita ja vesisuihkulaitteita meriteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Vahvistamme asiantuntijatiimiämme ja haemme Rauman potkurilaitteiden tuotehallintaan lujuuslaskennan asiantuntijaa. Toimit osana tiimiä, joka on vastuussa komponenttien ja kokoonpanojen mitoittamisesta sekä analytiikan ja uusien teknologioiden kehittämisestä. Tiimissämme pääset mukaan erilaisiin tuote- ja teknologiakehitysprojekteihin, sillä investoimme jatkuvasti sekä perinteiseen koneenrakennukseen että teollisen internetin sovelluksiin. Sinulla on mahdollisuus ottaa vastuuta ja vaikuttaa omalla tekemiselläsi meriteollisuuden kehityssuuntaan ensimmäisestä työpäivästäsi lähtien.

Odotamme sinulta teknillisen mekaniikan koulutusta tai muuta vastaavaa, soveltuvaa koulutusta. Työkokemus lujuuslaskennasta, virtausmekaniikasta, meriteollisuudesta ja ohjelmoinnista katsotaan eduksi. Olet motivoitunut, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Omaat hyvät englannin ja suomen kielen suulliset ja kirjalliset taidot. Käytössämme ovat nykyaikaiset analytiikka-, 3D-suunnittelu- ja PLM-järjestelmät, joiden osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisessä, jatkuvasti kehittyvien, korkean teknologian tuotteiden parissa toimivassa organisaatiossa. Työskentelemme vuosi sitten uudistetuissa tiloissa Rauman meriteollisuuspuistossa. Rauman paikallinen työyhteisö on tiivis ja rento. Lisäksi voit laajentaa osaamistasi yrityksemme laajassa kansainvälisessä asiantuntijayhteisössä oman kiinnostuksesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Keski-Rahkonen, Manager, Technology & Analysis, puh. +358 442871800, soittoaika torstaisin klo. 13.00 - 15.00. Lähetä hakemuksesi CV:n kera 26.3.2019 mennessä osoitteeseen hr.finland@rolls-royce.com