(Poistunut julkaisusta)

Lujabetoni Oy, Järvenpään tehtaan rekrytoinnit
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 700 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Investoimme vuoden 2018 aikana Suomen suurimpaan betonielementtitehtaaseen Järvenpäässä ja haemme nyt laatta- ja seinätuotannon avainhenkilöitä.

Etsimme tällä hetkellä mm.

VALMISTUSPÄÄLLIKÖITÄ
TYÖNJOHTAJIA
TUOTANNONSUUNNITTELIJOITA
KOKENEITA BETONITYÖNTEKIJÖITÄ

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja voit hakea Sinua kiinnostaviin tehtäviin tämän haun kautta. Töiden aloitus tehtäväkohtaisen aikataulun ja sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

- hakemaasi tehtävään soveltuvaa työkokemusta rakennus- tai teollisuuden toimialoilta
- tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä riittävää työkokemusta
- katsomme eduksi betoniteollisuuden tai rakennusalan kokemustaustan


Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden mielenkiintoisiin työtehtäviin ja vakituiseen työsuhteeseen menestyvässä yrityksessä. Tässä tehtävässä pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi. Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi ja voit ilmoittaa hakemuksessasi, että mistä tehtävistä olet kiinnostunut.

Käsittelemme hakemuksia juoksevasti haun kuluessa.

Lisätietoja hausta: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi