L&T Smartti Energiatehokkuusasiantuntija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Oletko innovatiivinen maailmanpelastaja? Haluatko tulla tekemään asiakkaillemme energiatehokkuusratkaisuja näköalapaikalta? Ovatko vastuullisuus ja ilmastonmuutoksen jarruttaminen sinulle tärkeitä arvoja? Haluatko olla huomisella töissä?

 

Jos vastasit kyllä, niin seuraava unelmaduunisi voisi olla

 

ENERGIATEHOKKUUSASIANTUNTIJA

 

L&T Smartti energiapalveluissamme. Tarjoamme vakituisen työtehtävän tulevaisuuden ratkaisujen parissa Helsingin Pitäjänmäestä.

 

Mitä sitten pääset oikeasti tekemään? Tehtäväsi on osana L&T Smartti –energiapalveluamme vaikuttaa asiakkaittemme energiankulutukseen suunnittelemalla ja toteuttamalla heille kehitysehdotuksia liittyen energiankulutuksen pienentämiseen. Käytännössä voit esimerkiksi havainnoida asiakkaittemme kiinteistöjä, laatia energiansäästötoimenpiteitä ja -kehitysehdotuksia havaintojesi pohjalta ja seurata toimenpiteiden tuloksia. Toivomme sinulta kuitenkin myös uusia avauksia ja ideoita kiinteistöjen elinkaaren pidentämiseksi, joten kaavoihin ei ole kangistuminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä L&T:n energiatiimin muun energiapalvelu ja energianhallintatiimin kanssa ja asiakastyö on luonnollisesti osa arkeasi.

 

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset tehtävään riittävää substanssiosaamista energia-alalta ja ymmärrystä rakennusautomaatiosta ja vastuullisuudesta, joten odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa  (esim. diplomi-insinööri tai AMK-insinööri soveltuvalta alalta). Työkokemus vastaavien tehtävien parissa luetaan eduksi. Asiakastyössä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat ehdoton edellytys ja työskentelytyyliltäsi olet tiimipelaaja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä ja sitkeyttä, sillä ratkaisut eivät välttämättä synny käden käänteessä, koska haluamme keksiä uusia, innovatiivisia ratkaisuja.

 

Tarjoamme oikeasti vastuullisen ja työn, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään osaamistasi. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Isossa pörssiyhtiössä saat laajan näkökulman kiinteistö- ja ympäristöalaan ja oman aktiivisuutesi ja innostuksesi puitteissa sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi myös talon sisällä. L&T:llä olet huomisella töissä.

 

Innostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.12.2019 mennessä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Käymme läpi hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, joten oma hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse Tuomas Hietalalta ma 9.12 klo  14-16 ja pe 13.12 klo 9-11, puh. 050-3854502.

 

Lue lisää L&T Smartti energiapalveluista täältä: https://www.lt.fi/fi/smartti

 

Tutustu arvoihimme tarkemmin täältä: L&T - Huomisella töissä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1320797
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rekry LT (offre31906173.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 050-3854502
  • Sijainti: Helsinki