(Poistunut julkaisusta)

Löydä uusi työ ohjelmistokehityksen ja koodauksen parissa! 
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Innostaako sinua koodaus ja softakehitys? Kiinnostaako uusi työ ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Kaakkois-Suomessa järjestettävä Code Academy auttaa sinua kehittymään ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi ja työllistymään alalle, jossa työt etsivät sinua. Hae mukaan pian ja koodaa uratarinasi seuraava kappale!

Koodareista ja ohjelmistokehittäjistä on markkinoiden kehityksen keskellä todellinen kysyntä. Useat Kymenlaakson ja Kaakkois-Suomen yritykset etsivätkin kauttamme ohjelmistoalan tekijöitä monenlaisiin rooleihin, erilaisilla työkokemus- ja koulutustaustoilla. Uudet työt hakevat tekijäänsä – oletko sinä etsimämme koodari?

Haluatko kuulla ohjelmasta lisää? Ilmoittaudu keskiviikkona 2.9. klo 14 järjestettävään webinaariin ja tapaa samalla koulutuksen järjestäjät!

Kasva kysytyksi ohjelmistokehityksen osaajaksi ja löydä uusi työ

Yhteistyöyrityksemme (mm. Goodlife Technology, Mercantus, Mevea, Seepia Games Oy, T-Base, PhysioTools, Ontec, Develore) etsivät uusia osaajia Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta erilaisiin ohjelmistokehityksen ja -testauksen tehtäviin. Avoimia rooleja on useita ja voit löytää itsesi ohjelman kautta esim. seuraavista työtehtävistä:

 • Ohjelmistokehittäjä 
 • Pelinkehittäjä 
 • Ohjelmistosuunnittelija 
 • Järjestelmäasiantuntija 
 • IT-tukihenkilö 
 • Sovellusasiantuntija 
 • Software Engineer 
 • Front End -kehittäjä 
 • Web Developer 
 • UI/UX-kehittäjä 
 • Backend Developer 

 

Code Academy tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä ja syventää ohjelmisto-osaamistasi asiantuntijakoulutuksen kautta. Voit olla alalta jo enemmän kokemusta kerryttänyt ohjelmistokehityksen ammattilainen tai alalle uutena astuva tulevaisuuden koodari. Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on halusi kasvaa ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija.

 

Arvostamme hakijoiltamme kaikkea ohjelmointiin ja IT-alaan liittyvää kokemusta. Etsimme sinua, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä piirteistä:

 • Olet analyyttinen ja dataorientoitunut tekijä ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi 
 • Sinulla on aiempaa työkokemusta IT-alalta ja mahdollisesti ohjelmistokehityksestä tai -testauksesta 
 • Tai olet mahdollisesti kerryttänyt softaosaamistasi opiskelujen tai koodausprojektiesi kautta 
 • Sinulla on ICT-alan tutkinto tai teknistä osaamispohjaa 
 • Soveltuvana koulutustaustana mm. IT-alan tutkinto yliopistosta (tietojenkäsittely, DI, insinööri), IT-tradenomi, insinööri, datanomi, opintotason koulutus pelinkehityksestä tai IT-alalta 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Code Academy -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ohjelmistokehityksen asiantuntijakoulutus. Ohjelma antaakin sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden uraasi sekä löytää tulevan työpaikkasi.

 • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen kuuden kuukauden koulutusohjelman päätteeksi.
 • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi yhteistyöyrityksessä uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle.
 • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja. Ohjelmistokehitysosaaminen on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yhteistyöyrityksemme etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin rooleihin – tavoitteemme on löytää sinun taustaasi ja kokemustasi sopiva rooli!

Koulutus on työvoimakoulutusta ja se toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Kaakkois-Suomen alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hakemus kannattaa jättää heti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

 1. Täytä TE:n hakulomake  

Löydät Code Academy -työvoimakoulutuksen koulutusnumerolla: 694190. Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.  

 

 1. Täytä Sarasen osaamisprofiili. 

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin, täytä se huolella! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.  

 

Hakujakso päättyy 14.9.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti – haku on jo käynnissä, käsittelemme hakemuksia ja esitelemme hakijoita yrityksiin jo hakuaikana! 

 

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä?  

Löydät lisää tietoa ohjelmasta Sarasen nettisivuilla. Voit halutessasi kysyä lisätietoja myös ohjelman projektikoordinaattorilta, Pinja Heimalalta. Pinja Heimala, Saranen Consulting 040-8493962 / pinja.heimala@saranen.fi