(Poistunut julkaisusta)

Lounastarjoilijaksi Arctic City Hotelliin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haluatko kehittää osaamistasi osana menestyvää tiimiä keskellä Lapin vilkkainta matkailusesonkia?

Haemme nyt vakituista lounastarjoilijaa työskentelemään Arctic CIty Hotelliin, Ravintola Monte Rosaan.

Olet hyväntuulinen ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelun ammattilainen. Sinulta löytyy empaattisuutta tapaamiasi ihmisiä kohtaan ja tahtoa tarjota vieraillemme unohtumattomia kokemuksia. Huomioit työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pidät yllä osaltasi hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista, innostunutta asennetta.

Sinulla on tehtävään tarvittavaa kokemusta vastaavasta työstä, sujuva sekä suullinen että kirjallinen suomi ja englanti. Hygienia- ja anniskelupassi vaaditaan (hygieniapassi on mahdollista suorittaa Opteamin kautta).

Työaika sijoittuu viikolle ma-pe noin klo 10.00-14.30. Oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan on mahdollista tehdä myös muita ravintolan työtehtäviä, kuten aamiaisvuoroja sekä a la cartea illalla ja viikonloppuja. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, vähimmäistuntimäärällä 60h/3viikkoon,

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi myös Arctic Hotel Collectionin monipuoliset henkilökuntaedut.

Aloitus: 15.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Rekrytointia hoitaa Opteam Lapin toimisto. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää hakuun liittyen, otathan yhteyttä: +358108500554 tai lappi@opteam.fi. (Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia).